ГоловнаСуспільствоПодії

Один з членів екіпажу збитого Ан-26 загинув, - Тимчук

Бойовики підбили літак з гуманітарним вантажем

Один з членів екіпажу збитого Ан-26 загинув, - Тимчук
Фото: inforesist.org

Один з членів екіпажу збитого над Слов'янськом літака Ан-26 загинув, повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук у своєму "Фейсбуці".

"На превеликий жаль, вчора не весь екіпаж зміг залишити борт підбитого над Слов'янськом Ан-26. Борт покинули 3 члени екіпажу, 1 із них загинув. Щодо решти на борту членів екіпажу, дані уточнюються", - написав він.

Екіпаж Ан-26 зазвичай складається з п'яти чоловік. Скільки людей було на борту літака, яктй впав, поки що не повідомляється.

Окрім того, за даними Тимчука, бойовики сьогодні обстріляли блок-пост сил антитерористичної операції поблизу Билбасівки (селище, впритул прилягає до Слов'янська), в результаті якого було поранено двох військовослужбовців.

Також терористами була обстріляна колона сил АТО. Силовики відкрили у відповідь вогонь. Серед військових постраждалих немає, а стосовно втрат серед терористів даних немає.

Нагадаємо, спікер АТО Владислав Селезньов заявив, що збитий Ан-26 падав на Слов'янськ, але пілоти зуміли відвести літак від міста. Ан-26 віз гуманітарний вантаж.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram