ГоловнаСуспільствоПодії

Унаслідок вибуху біля Донецької ОДА постраждали сім осіб (оновлено)

Автобус належав лідеру "ДНР" Денисові Пушиліну. Він не постраждав

Унаслідок вибуху автомобіля на стоянці біля будівлі Донецької облдержадміністрації, який стався в четвер пізно ввечері, постраждали сім осіб.

Про це повідомили в департаменті охорони здоров'я Донецької ОДА.

Постраждалих доправили у лікарні Донецька в стані різного ступеня тяжкості.

Згідно з повідомленням, це люди, які перебували в районі вибуху. Загиблих наразі немає. Постраждалих мешканців довколишніх будинків немає.

Тимчасом представники "ДНР" повідомляють, що одна людина загинула і ще 9 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Також постраждали 6 свідків події, які перебували неподалік у момент вибуху.

За словами очевидців, вибухівку заклали легковий автомобіль, імовірно Daewoo Lanos, який стояв на узбіччі, і вона спрацювала, коли автобус "ДНР" проїжджав поруч.

Фото: novosti.dn.ua

За інформацією видання "Новости Донбасса", біля Донецької ОДА є залишки двох автомобілів, які постраждали під час вибуху. Один дуже сильно зруйновано, і модель автомобіля неможливо визначити. Причини вибуху наразі з'ясовують.

Нагадаємо, 12 червня ввечері біля Донецької ОДА вибухнув автобус. Він належав самопроголошеному лідерові терористичної організації "ДНР" Денису Пушиліну. Його самого в момент вибуху в автобусі не було.

Фото: vk.com/donetsklive
Як повідомляють, вибух прогримів в автобусі, в якому були чотири людини. Серед них - активіст ДНР на прізвисько "Ричард", який є помічником самопроголошеного лідера ДНР Дениса Пушиліна. Двоє людей у тяжкому стані.

Фото: vk.com/donetsklive
Інформацію

про вибух підтвердили і користувачі соцмереж.

Російське агентство

"Интерфакс" пише, що з будівлі клубоче білий густий дим, чутно окремі автоматні черги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram