ГоловнаСуспільствоПодії

Три танки сепаратистів зламалися біля Артемівська Донецької області

У МВС вважають, що танки зламалися через невміння бойовиків поводитися з військовою технікою

Три танки сепаратистів зламалися біля Артемівська Донецької області
Фото: Скрин видео

Три танки проросійських сепаратистів, які проїхала в Україну з території Росії, зламалися біля Артемівська Донецької області.

Про це на прес-конференції 13 червня заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Ці танки зараз знаходяться біля селища Часів Яр Артемівського району Донецької області. Фактично, вони вже знаходяться в несправному стані... Ці танки далі не їдуть через те, що вони зламалися", - заявив він. При цьому він додав, що танками керували громадяни Росії.

На думку Геращенка, танки, найімовірніше, зламалися через те, що сепаратисти, котрі управляли ними, не є професійними танкістами і не вміють поводитися з військовою технікою.

За даними МВС, ці танки раніше належали Збройним силам України, але під час окупації Криму були захоплені російським військовими і морем переправлені на материкову частину Росії.

Геращенко зазначив, що таким чином президент РФ Володимир Путін намагається маніпулювати думкою світової громадськості, стверджуючи і документально підтверджуючи, що російські танки не вторгалися на територію України.

Нагадаємо, 12 червня три танки в складі колони техніки сепаратистів перетнули кордон з Україною з боку РФ і рушили в бік Горлівки Донецької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram