ГоловнаСуспільствоПодії

Будівельники залізничного мосту на Видубичах перекрили його шинами через зарплатні борги

Робітникам заборгували по 10-40 тис. гривень

Будівельники залізничного мосту на Видубичах у Києві в п'ятницю перекрили його шинами через зарплатні борги. За словами робітників, компанія-підрядник "БМК Планета-Міст" заборгувала їм більш ніж 2 млн грн.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

За словами голови профспілки "Трудова солідарність" Віталія Мохінька, борг перед кожним будівельником оцінюють у десятки тисяч гривень. "Робітникам, які будували цей міст, заборгували заробітну плату. Комусь завинили за рік, комусь за два роки. Це суми від 10 до 40 тисяч гривень. 10 місяців тому ми перекривали залізничний міст на пару годин, і нам пообіцяли вирішити це питання. Але як ми бачимо, віз і нині там", - сказав він.

За його словами, підрядник, який пов'язаний з нардепом від Суверенної європейської України Валерієм Мошенським, обдурив близько 500 будівельників.

Робітники планують перекрити рух приблизно на добу. "Якщо ж це не дасть жодного результату, ми домовилися з робітниками, що підемо під Верховну Раду і будемо чекати на депутата Мошенського, тому що він де-факто є власником", - сказав Мохінько.

Нагадаємо, 13 серпня минулого року робітники вже проводили аналогічну акцію з перекриттям мосту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram