ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві водій одного джипа стріляв в іншого через конфлікт на дорозі

В обох машинах були жінки і діти

Сьогодні вранці на Харківській площі в Києві водій одного позашляховика побив водія іншого позашляховика, за що  отримав три постріли з пістолета. Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій.

Як вдалося з'ясувати, Toyota Prado, в салоні якого перебували чоловік, жінка і їх маленький онук, рухався в лівій смузі в напрямку Борисполя. Позаду рухався позашляховик Mercedes, водій якого блимав ближнім світлом, імовірно, вимагаючи поступитися дорогою. Оскільки рух був інтенсивним, водій Toyota далі їхав у своїй смузі. Раптово Mercedes випередив "японця" праворуч і, "підрізавши", зупинив його. Із Mercedes вискочив водій, підбіг до Prado і, витягши чоловіка, що сидів за кермом японського позашляховика, почав бити його руками і ногами. Водій Toyota дістав травматичний пістолет, зробив три постріли. Відігнавши кривдника, він викликав міліцію і "швидку допомогу".

Прибулі лікарі оглянули й ушпиталили обох водіїв із різними травмами. У Mercedes, окрім водія, перебували жінка і дитина підліткового віку. За їхніми словами, вони поспішали в аеропорт на літак. Як з'ясувалося, пістолет, з якого зроблені постріли, офіційно зареєстровано, і водій Toyota має дозвіл на його використання. Обставини події з'ясовує слідча група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram