ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганську в житлові будинки влучили снаряди: 2 осіб загинули та 8 поранені

У Кам'янобрідському та Жовтневому районах 5 тисяч осіб залишилися без світла

У Луганську в житлові будинки влучили снаряди: 2 осіб загинули та 8 поранені
Фото: vk.com/antiterrorist_operation

Учора в Луганську снаряди влучили в кілька житлових будинків, лікарню, школу. У результаті двоє людей загинули, восьмеро поранені.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської міськради.

Від потрапляння снаряда в житловий будинок №1 по вулиці 1-й Менжинського одна жінка загинула, ще одного потерпілого доправили в Луганську обласну клінічну лікарню.

У результаті вогнепального поранення у 27 кварталі загинув чоловік.

Семеро людей постраждали внаслідок влучення снарядів у житлові будинки на декількох вулицях: Бабушкіна, 1, Нестерова, 77, Земнухова, 69. Постраждалих доправлено в Луганську обласну клінічну лікарню та міські лікарні №1 і №8.

Учора три снаряди також поцілили в Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер. Значно пошкоджено фасади будівель, вибито скло в лікувальних корпусах, постраждалих немає. Унаслідок влучення снаряда на територію школи №7 вибито скло в будівлі і в будинку навпроти, пошкоджено електричні дроти. Постраждалих немає, тривають відновлювальні роботи.

У зв'язку з озброєними протистояннями в Кам'янобрідському і Жовтневому районах пошкоджено електричну підстанцію, в результаті чого понад 5 тисяч абонентів залишилися без струму. Вживають заходів для усунення аварійної ситуації. Також у зв'язку з озброєними протистояннями в Кам'янобрідському районі через відсутність електроенергії зупинилася насосна станція 4 підйому. "Після подачі електроенергії водопостачання буде відновлено", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, 2 липня бойовики захопили газокомпресорну станцію у селищі Велика Вергунка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram