ГоловнаСуспільствоПодії

Влада приховує справжню кількість загиблих під Зеленопіллям, - військовослужбовець

Імовірно, не менше 100 військових загинули через обстріл "Градом" 11 липня.

Кількість загиблих неподалік Зеленопілля 11 липня перевищує офіційну статистику. Про це LB.ua повідомив Михайло, український військовослужбовець, який перебуває поблизу місця теракту.

"Три "Урали" останків тіл завантажили", - сказав Михайло, який став очевидцем подій у день після обстрілу. Він упевнений, що справжня кількість загиблих перевищує 100 людей.

За його словами, колона бойової техніки з понад десяти машин прибула під Зеленопілля Свердловського району Луганської області близько 2:50. Нападники вдарили з "Граду" з боку РФ о 4:20.

"З колони машин, яка заїхала на Зеленопілля, уцілілих - 2 БТРи. Осколками ще довго шматувало людей. До першої години дня підтягували тільки тіла згорілих. Там явно не 19 чоловік", - сказав Михайло.

Крім того, за словами співрозмовника LB.ua, військовослужбовці, що залишилися в районі Зеленопілля, тільки сьогодні отримали продовольство. Ротація не проводиться, прикордонники фактично заблоковані в небезпечному районі і позбавлені постачання.

Як повідомлялося, за офіційними даними, 11 липня біля Зеленопілля загинуло від 19 до 23 українських військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram