ГоловнаСуспільствоПодії

Польоти над зоною АТО припинено

До окремого розпорядження

Польоти над зоною АТО припинено
архив

Польоти авіації сил АТО з понеділка, 14 липня, припинено до окремого розпорядження у зв'язку із розслідуванням  падіння літака АН-26, повідомляє прес-центр АТО, інформує "ОстроВ".

"У зв'язку з розслідуванням ситуації, пов'язаної з падінням військово-транспортного літака Ан-26 Збройних сил Повітряних сил України в Луганській області 14 липня польоти авіації сил АТО припинено до окремого розпорядження. Авіація сил АТО знаходиться в пунктах постійної дислокації з 14 липня", - наголошується в повідомленні у вівторок.

Літак Ан-26 перевозив невійськовий вантаж, зокрема, питну воду і продукти харчування для особового складу сил АТО, який несе службу на блокпостах на певних ділянках державного кордону України. Літак летів на висоті понад 6500 метрів, з 12:30 понеділка зв'язок з ним перервався.

"Засоби ураження ПЗРК, які є, за повідомленням нашої розвідки, на озброєнні у бойовиків, не здатні влучити в літак на такій висоті. Працює комісія, яка має встановити причини падіння літака Ан-26", - підкреслили в прес-центрі.

Пошуково-рятувальна операція з пошуку шести членів екіпажу літака Ан-26 триває.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram