ГоловнаСуспільствоПодії

В аварії в московському метро потерпіла громадянка України

Українка залишила лікарню

В аварії в московському метро потерпіла громадянка України
Фото: instagram.com/maksim_pushkin

Одна громадянка України потерпіла в результаті аварії в московському метрополітені. Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ.

Після аварії українку госпіталізували в міську клінічну лікарню №13 Москви. Проте після отримання першої медичної допомоги вона в супроводі знайомого покинула лікарню.

Нагадаємо, сьогодні на Арбатсько-Покровській гілці московського метро сталася аварія. Кількість загиблих в результаті аварії досягла 21 людини.

Три вагони пасажирського поїзда зійшли з рейок за 200 метрів від станції "Слов'янський бульвар". За однією з версій, аварія сталася через механічне пошкодження в кріпленні колісного візка з корпусом вагона: в результаті відриву візка вагони зійшли з рейок і кілька разів зіткнулися з тюбінгом. За іншою - НП сталася внаслідок різкого гальмування поїзда, до якого призвело зниження напруги в перегоні і помилкове спрацьовування сигналізації в метро. Ще однією можливою причиною аварії міг стати збій стрілки - вона не встигла вчасно стати в потрібне положення, тоді як на контактній рейці стався стрибок напруги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram