ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецьку бойовики викрали з лікарні пораненого українського солдата

Це вже третій викрадений з лікарні військовий

У Донецьку бойовики викрали з лікарні пораненого українського солдата
Фото: Надано автором

Представники терористичної ДНР сьогодні вивезли з реанімаційного відділення Інституту невідкладної відновлювальної хірургії пораненого в боях за Донецький аеропорт солдата.

Український боєць перебував на апараті штучного дихання, повідомляє "ОстроВ".

Як повідомляє видання, п'ятеро бійців, поранених в боях за Донецький аеропорт, поступили в опіковий центр і реанімацію ІНВХ 12 липня.

Вночі 14 липня двох із них (Віктора Лазаренка і Леоніда Почтаренка), котрі перебували в опіковому центрі, було вивезено представниками ДНР у невідомому напрямку. Ще один боєць, бачачи це, втік.

Потім, 15 липня представники ДНР прийшли в Інститут, щоб забрати бійців, які перебували в реанімації. Проте лікарі не дали їм зробити це, пояснивши важкість стану вояків. Поранені перебували на апараті штучного дихання.

Проте сьогодні одного з важкопоранених бійців було вивезено терористами в невідомому напрямку. Доля всіх викрадених терористами поранених українських силовиків невідома.

 15 липня Національна гвардія спростувала інформацію ЗМІ про перебування в полоні у сепаратистів своїх військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram