ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганську йдуть бої, загинуло більше 20 мирних жителів (ОНОВЛЕНО)

Неспокійна обстановка і в Луганській області

У Луганську йдуть бої, загинуло більше 20 мирних жителів (ОНОВЛЕНО)
архивное фото
Фото: EPA/UPG

У Луганську і навколо нього йдуть бої. За сьогоднішній день в результаті бойових дій загинули понад 20 мирних жителів.

"За попередньою інформацією, сьогодні загинуло понад 20 мирних жителів. Ця інформація перевіряється, точну кількість загиблих і постраждалих уточнюють", - йдеться в повідомленні прес-служби Луганської міськради.

"Снаряди падають практично у всіх районах, в тому числі зафіксовано влучання в центрі, на кварталах Південний, Героїв Сталінграда, Гайового, 50-річчя Жовтня, у Кам'янобрідському районі, районі автовокзалу, Лісоторгівельного складу та інших частинах міста", - додали в міськраді.

Як вдалося з'ясувати LB.ua, українська авіація обстрілює блокпости сепаратистів під Луганськом. Про це журналістам розповів один з бійців 30-ї бригади, яка зараз перебуває в Луганську. Він також повідомив, що військові б'ють по позиціях терористів в місті, ті відстрілюються.

Одночасно йдуть бої в населених пунктах Біле і Весела Тарасівка Луганської області.

Окрім того, за інформацією від бійця 80-ї бригади, всю ніч терористи обстрілювали з мінометів луганський аеропорт. Зараз стрільба по аеропорту не ведеться.

Нагадаємо, вчора Луганська міськрада закликала жителів не виходити з будинків. Увечері 17 липня під час обстрілу з "Граду" аеропорту Луганська загинув один український військовий і щонайменше шестеро отримали поранення різної тяжкості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram