ГоловнаСуспільствоПодії

Тіла загиблих в авіакатастрофі упізнаватимуть в Харкові, - Тарута

За словами губернатора, вже виявлено тіла 70% жертв аварії

Тіла загиблих в авіакатастрофі упізнаватимуть в Харкові, - Тарута
Фото: www.62.ua

Губернатор Донецької області Сергій Тарута повідомив, що тіла загиблих у катастрофі малайзійського лайнера доставлятимуть до Харкова для огляду і проведення інших слідчих дій.

"Вже практично 70% тіл виявлено, враховуючи, що їх сильно розкидало і складно знаходити. Залучено близько 170 осіб, це і правоохоронці, це працівники МНС, мисливці, всі, хто готовий допомогти. Далі необхідно провести огляд, у присутності прокуратури, криміналістів, забезпечити перевезення тіл до Харкова. Харків буде містом, де проведуть усі слідчі дії криміналістів", - заявив Тарута, повідомила прес-служба ДонОДА.

Він зазначив, що саме в Харків направлять родичів загиблих в авіакатастрофі. Туди також вирушить міжнародна група, яка зробить висновок із цієї трагедії.

"ОБСЄ у складі 30 осіб зараз прямує до місця трагедії. Готові працювати і донецькі криміналісти", - зазначив Тарута.

Нагадаємо, Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, збили вчора на території України в районі населеного пункту Грабове в Донецькій області. Внаслідок авіакатастрофи загинули всі 298 осіб, які перебували на борту. За попередньою інформацією, лайнер збили донецькі бойовики, які, ймовірно, переплутали його з українським транспортником.

Українські силовики заявляють, що літак збили із зенітно-ракетної установки "Бук-5М" російського походження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram