ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганську бойовики захопили пивзавод

Завод має стратегічно вигідне положення

У Луганську бойовики захопили пивзавод
Фото: EPA/UPG

Збройні формування "ЛНР" захопили територію Луганського пивзаводу і обладнали позиції на дахах і у вікнах будівель.

Близько 18.00 на луганський пивзавод прибула група "ополченців", озброєних стрілецькою зброєю, а також мінометами і крупнокаліберними кулеметами. Як повідомляє джерело, всім цивільним вони порадили покинути територію підприємства, інформує УНН..

Це не перший візит бойовиків на підприємство, але всі попередні рази вони приходили і йшли, приїжджали на танку, на БТР. Наразі ж мешканці навколишніх будинків повідомляють, що бойовики обладнали позиції на дахах заводських споруд і у вікнах будівель.

Завод в останні роки не випускав пива, але використовувався власниками як складське приміщення. Увагу бойовиків він привернув своїм стратегічно вигідним положенням.

Підприємство знаходиться біля мосту через р. Лугань, який пов'язує Кам'янобрідський район із центром міста. Це один з основних мостів у Луганську. Саме з нього в разі наступу Збройних сил України військам доведеться входити до Луганська.

Раніше повідомляли, що українські війська увійшли в Луганськ, який раніше зайняли терористи. Цю інформацію LB.ua підтвердив один з бійців механізованої 30-ої бригади, яка брала участь сьогодні в боях під Луганськом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram