ГоловнаСуспільствоПодії

ДСНС виявила тіла 186 із 298 загиблих внаслідок падіння "Боїнга"

Пошукові роботи ускладнені присутністю озброєних сепаратистів

ДСНС виявила тіла 186 із 298 загиблих внаслідок падіння "Боїнга"
архив
Фото: ЕРА/UPG

Державна служба з надзвичайних ситуацій станом на 7:00 суботи виявила тіла 186 із 298 загиблих внаслідок падіння пасажирського літака Malaysia Airlines у Донецькій області.

Про це йдеться в повідомленні на сайті ДСНС.

"Станом на 7:00 19 липня виявлено тіла 186 загиблих. Керівником пошукових робіт визначено квадрат пошуку площею 25 кв. км (населені пункти Московське, Розсипне, Грабове, Стрюкове, Грабовське водосховище). Обстежено близько 18 кв. км території, водолазною групою обстежено 2,1 кв. км водосховища", - наголошується в документі.

У Головному управлінні ДСНС у Харківській області розгорнуто роботу штабу щодо створення належних умов для роботи державної комісії з розслідування причин авіакатастрофи.

Пошукові роботи ускладнені присутністю озброєних сепаратистів, які перешкоджають роботі підрозділів ДСНС.

До пошуково-рятувальних робіт залучено від ДСНС 100 осіб особового складу, в тому числі водолази, і 18 одиниць техніки; від Міністерства внутрішніх справ - 70 осіб особового складу.

Для розслідування причин трагедії створена урядова комісія.

Станом на 17:00 п'ятниці ДСНС не отримала два виявлені бортові самописці "Боїнга".

Нагадаємо, МВС звинувачує терористів у тому, що вони збили пасажирський літак Malaysia Airlines із зенітно-ракетного комплексу "Бук". За даними МВС, літак летів на висоті 10 тис. м, на його борту було 280 пасажирів і 15 членів екіпажу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram