ГоловнаСуспільствоПодії

Представники Малайзії вирушили до місця падіння "Боїнга"

Літак з експертами прибув до Києва вранці у суботу

Представники Малайзії вирушили до місця падіння "Боїнга"
архив
Фото: ЕРА/UPG

Представники Малайзії прибули в Україну для участі в розслідуванні катастрофи збитого бойовиками літака "Боїнг-777", повідомляє 19 липня "Радіо Свобода". 

Команда фахівців зі спеціальної групи порятунку та ліквідації катастроф Малайзії вже вирушила в Донецьку область.

Як повідомляє прес-служба аеропорту "Бориспіль" на своїй сторінці в Facebook, літак "Боїнг-747" авіакомпанії Malaysia Airlines приземлився в "Борисполі" о 4:00 за київським часом. За даними прес-служби, на борту перебували 130 пасажирів, серед яких - представники відповідних структур держави Малайзія, які прибули для участі в роботі комісії з розслідування катастрофи "Боїнг-777".

Також борт доставив багаж і вантажі, необхідні для здійснення відповідної діяльності в рамках розслідування подій, пов'язаних з падінням літака.

Національне бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами запросило взяти участь у розслідуванні причин катастрофи в Донецькій області малайзійського авіалайнера "Боїнг-777", що виконував рейс Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), міжнародні авіаційні організації та представників авіаційної влади Малайзії та Нідерландів.

Нагадаємо, раніше в суботу повідомляли, що встановлено громадянство всіх пасажирів збитого "Боїнга".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram