ГоловнаСуспільствоПодії

Під Маринівкою бійців 79-ї і 72-ї бригад оточили танки терористів, родичі військових благають про допомогу (оновлено)

До вечора ситуація не змінилася

Під Маринівкою бійців 79-ї і 72-ї бригад оточили танки терористів, родичі військових благають про допомогу (оновлено)
Фото: EPA/UPG

Під Маринівкою Донецької області в оточенні залишаються військовослужбовці 79-ї і 72-ї бригад, вони повідомляють, що їх оточили танки терористів. Про це LB.ua розповіла Світлана - дружина військового медика, який перебуває в оточенні.

"Там залишки 79-ї і 72-ї бригад. Уранці вивели поранених, а інші сидять в оточенні. За ними обіцяли прийти, і ніхто не прийде. Сім діб вони в оточенні, шостий день їх обстрілюють з "Градів" з двох боків. Зараз сказали, що бачили вже танки терористів у лісосмузі. Уночі їх закатають там, якщо не прийде допомога, якщо не буде коридору. Ми всіх обдзвонюємо, благаємо допомогти. У штабі АТО сказали, що знають про ситуацію".

Вона додала, що в оточенні поруч із цими бригадами виявилася і 28-а окрема механізована бригада. Цю ж інформацію підтвердила і мати одного з бійців з 28-ї бригади. За її словами, бійці в районі Маринівки виявилися фактично кинутими, без підтримки, підкріплення і навіть можливості вивезти поранених.

За станом на 20.00 бригади все ще були в оточенні і чекали підмоги, в тому числі - підвезення провізії.

Нагадаємо, сьогодні вранці повідомляли, що військовослужбовцям миколаївської 79-ї окремої аеромобільної бригади вдалося прорвати оточення бойовиків і вивести в тил поранених.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram