ГоловнаСуспільствоПодії

СБУ затримала 2 підозрюваних у перевезенні грошей для краматорських терористів

Проросійські бойовики з Краматорська втекли до Криму

СБУ затримала 2 підозрюваних у перевезенні грошей для краматорських терористів
архив

Служба безпеки України 21 липня затримала двох підозрюваних у перевезенні готівки для терористів, які базувалися в Краматорську Донецької області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Згідно з повідомленням, контррозвідка СБУ виявила та ліквідувала канал фінансування групи бандитів Олександра Ткачова на прізвисько "Ведмідь".

Після звільнення Краматорська силами антитерористичної операції бойовики втекли на базу Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації у невизнаній Республіці Крим.

Терористи мали намір поетапно переправити на територію півострова готівку для продовження терористичної діяльності в Україні, але співробітників краматорського відділення одного з комерційних банків, яких терористи залучили до транспортування грошей, було затримано правоохоронцями.

На цей час здійснюються оперативно-слідчі заходи щодо встановлення інших учасників краматорського бандитського формування.

Нагадаємо, раніше у вівторок повідомлялося, що 21 липня СБУ затримала підозрюваного в координації дій бойовиків у Донецьку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram