ГоловнаСуспільствоПодії

Луганськ знову знеструмлено

Від електропостачання відключено лікарні та об'єкти соцсфери

 Луганськ знову знеструмлено
Фото: omsk.sibnovosti.ru

Сьогодні в Луганську через обстріли пошкоджено ще одну електролінію, у результаті чого місто повністю знеструмлено.

"У зв'язку з постійними обстрілами обласного центру та збройними сутичками була пошкоджена ще одна лінія, яка живить місто з боку Краснодона. У результаті Луганськ повністю відключено від енергопостачання", - йдеться в повідомленні міськради.

Зараз знеструмлено житлові будинки, об'єкти соціальної сфери, зокрема лікувальні заклади. Тимчасово лікарні одержують живлення від електрогенераторів, проте в місті вже вичерпано запаси палива.

Через відсутність електроенергії припинили роботу насосні та підвищувальні станції, у місті серйозні проблеми з водопостачанням.

Наразі фахівці не можуть виїхати на місце події через безперервні збройні сутички. Тільки-но буде можливо, розглянуть варіанти вирішення аварійної ситуації та відновлення подачі електроенергії.

Нагадаємо, бойовики вже неодноразово знеструмлювали Луганськ. Зокрема 28 липня у результаті обстрілу міста була пошкоджена лінія, яка живить електроенергією місто з боку Кам'янобрідського району.

Зазначимо також, 30 липня в результаті обстрілу Луганська загинули 3 мирні жителі, зокрема п'ятнадцятирічний підліток, отримали поранення 7 мирних луганчан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram