ГоловнаСуспільствоПодії

ДТП у Києві: джип Mercedes збив насмерть чоловіка і втік, залишивши свої номери

Водій вийшов після зіткнення з авто, подивився на потерпілого і поїхав

У суботу, 9 серпня, ввечері в Києві, на вулиці Антоновича, водій Mercedes збив насмерть пішохода, після чого вийшов з машини, подивився на чоловіка, який лежав, і поїхав у невідомому напрямку.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Як розповіли очевидці трагедії, компанія молодих людей переходила вулицю на свій дозвільний сигнал світлофора. Раптово, об'їхавши автомобілі, які стояли на світлофорі, на пішохідний перехід на великій швидкості вилетів позашляховик Mercedes GL і на повному ходу збив одного з хлопців, який переходив вулицю.

Удар був такої сили, що пішохода підкинуло на кілька метрів догори. Після зіткнення водій Mercedes зупинився, вийшов зі свого авто, подивився на бездиханне тіло пішохода, що лежав, сів у свій позашляховик і поїхав з місця ДТП у невідомому напрямку.

Очевидці викликали "швидку", але прибулі медики лише констатували смерть потерпілого. На місці ДТП залишилися лежати уламки Mercedes і його передній номерний знак.

За цим номерним знаком установлено автомобіль, у Києві було оголошено план "Перехоплення" з розшуку та затримання цього автомобіля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram