ГоловнаСуспільствоПодії

Терористи перегруповуються і переходять у контратаки, - Тимчук

Бойовики далі обстрілюють сили АТО

Терористи перегруповуються і переходять у контратаки, - Тимчук
Дмитрий Тымчук
Фото: zik.ua

Після успішних дій сил АТО останніми днями терористи перегруповують свої сили і намагаються перехопити ініціативу, проводячи запеклі контратаки відразу на декількох напрямках.

Про це вранці 14 серпня повідомляє керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у "Фейсбуці".

За його словами, найскладніша ситуація в районі Іловайська, Горлівки, Донецька та Красного Луча. У районі Сніжного терористи концентрують свої сили, перекидаючи значну кількість живої сили й озброєнь.

Сили АТО продовжують активно блокувати Луганськ. Зокрема, виконують завдання в районі н.п. Хрящевате і Новосвітлівка, через які проходить траса М04, що з'єднує Луганськ з іншою частиною території, контрольованої бойовиками самопроголошеної Луганської народної республіки, а також із прикордонним пунктом пропуску "Ізварине" на кордоні з Росією.

Терористи продовжують обстріли сил АТО. Зокрема, двічі з мінометів і БМ-21 "Град" обстріляли підрозділи силовиків у районі н.п. Новоаннівка (Луганська обл.). Як зазначає Тимчук, цим обстрілом бойовики безуспішно намагалися зірвати перегрупування сил АТО. Крім того, двічі обстріляли позиції сил АТО в районі аеропорту Луганська і двічі завдали артилерійських ударів по позиціях сил АТО в прикордонних районах із боку Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram