ГоловнаСуспільствоПодії

На блокпосту в Донецькій області затримали двох чоловіків, які перевозили 660 тис. гривень

Чоловіки стверджували, що це їхні особисті заощадження

На блокпосту в Донецькій області затримали двох чоловіків, які перевозили 660 тис. гривень
Архив
Фото: Макс Левин

Міліція затримала 2 чоловіків, які перевозили 660 тис. грн за підозрою у фінансуванні терористів у Донецькій області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

"На одному з блокпостів міліціонери затримали двох кур'єрів, які перевозили значну суму коштів - понад 660 тисяч гривень. Чоловіки, які пересувалися на "Таврії", стверджували, що це їхні особисті заощадження. У міліціонерів це викликало великі сумніви. Яке справжнє призначення цих коштів і чи не мали вони піти на фінансування терористів - з'ясують слідчі", - сказано в ньому.

Також, згідно з повідомленням, правоохоронці нещодавно затримали на блокпосту 4 підозрілих осіб, які намагалися виїхати із зони бойових дій під виглядом священнослужителів.

Міліціонери отримали відповідне орієнтування про те, що особи, яких підозрюють у сепаратизмі, намагаються втекти, маскуючись під священиків.

При собі у затриманих були підроблені документи.

Усіх чотирьох передали відповідним службам, які перевірятимуть їхню справжню біографію і чим вони займалися у зоні бойових дій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram