ГоловнаСуспільствоПодії

З РФ в Україну ввійшла колона у складі 3 установок "Град", - РНБО

Зафіксовано факти порушення повітряного простору України російськими безпілотниками

З РФ в Україну ввійшла колона у складі 3 установок "Град", - РНБО
Установка "Град"

З території Російської Федерації через село Дякове на територію України ввійшла колона військової техніки у складі трьох систем реактивного залпового вогню "Град" і попрямувала в напрямку смт Нижній Нагольчик Луганської області.

Про це йдеться у зведеннях інформцентру РНБО.

Також було зафіксовано факти порушення повітряного простору України російськими безпілотними літальними апаратами. Так, о 21:15 у Херсонській області зафіксовано два безпілотники, один з яких рухався вздовж берегової смуги, а другий з боку материкової частини України в напрямку тимчасово окупованого Криму.

Крім того, о 21:15 неподалік Бердянська українськими військовослужбовцями зафіксовано проліт чотирьох безпілотників, які рухалися за маршрутом Каїрка-Чаплинка-Дамба-Ставки. Тоді ж у районі н. п. Новопетрівка Бердянського району Херсонської області зафіксовано ще чотири безпілотники. Два з них рухалися вздовж берегової смуги в районі н.п. Сєдового в напрямку Маріуполь - Новоазовськ, а два інших - у напрямку українсько-російського кордону. Таким чином, за останню добу зафіксовано 10 польотів безпілотників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram