ГоловнаСуспільствоПодії

За добу військові 24 рази вступали в бій з бойовиками, - РНБО

Тривають обстріли позицій сил АТО з території РФ

За добу військові 24 рази вступали в бій з бойовиками, - РНБО
архив
Фото: EPA/UPG

За добу сили АТО 24 рази вступали у вогневий контакт із терористами в районах н.п. Мар'їнка, Червоний Яр, Вергунський Роз'їзд, Станиця Луганська, Макарове, Уткіне, Благодатне, Майорське, Фащівка, Кутейникове, Петровське, і кургану Савур-Могила.

Про це йдетьься у повідомленні інформцентру РНБО.

Сьогодні вночі в районі села Деркульського Луганської області відбулася сутичка прикордонного наряду з групою терористів, озброєних стрілецькою зброєю, в тому числі підстовбурними гранатометами. Бойовики намагалися перейти на територію Російської Федерації. Українські прикордонники відбили напад і не дали можливості російським найманцям прорватися через кордон.

Тривали обстріли позицій сил АТО з території РФ. Зокрема, росіяни артилерійським вогнем підтримують контратаки терористів в Донецькій області поблизу селищ Петровське, Амвросіївка, в районі кургану Савур-Могила, біля селища Олександрівка, а також в Луганській області поблизу села Макарового.

Також по українських позиціях неподалік Мар'ївки та Червоного Яру Луганській області з району н.п. Селезньов Ростовської області вівся артилерійський і мінометний вогонь

.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram