ГоловнаСуспільствоПодії

Терористи обстрілюють вулиці Донецька

Працює система "Град"

Донецьком переміщується установка "Град" і веде безладну стрілянину.

Як повідомляють очевидці, її помітили на вулиці Щорса в районі перетину з вулицею Гринкевича, пише видання "Новости Донбасса".

Установка зробила кілька пострілів у напрямку ЦУМу і поїхала. Її супроводжував легковий автомобіль з написом "Слов'янськ".

За повідомленням Reuters, у центрі Донецька близько 18:40 почалася інтенсивна стрілянина.

Як уточнює кореспондент агентства, озброєна група із п'яти-шести чоловік, ховаючись за машинами, обстрілює інших озброєних людей. Між якими саме групами почався бій, не уточнюється, пише РБК-Украина.

Також повідомляється, що жителі поспішно покидають центр Донецька. У зворотному напрямку на автомобілях рушили озброєні чоловіки.

У прес-службі Донецької міської ради повідомили, що 19 серпня після артобстрілу бойовиків снаряди влучили у квартири кількох багатоповерхівок і будинків приватного сектору в Донецьку, є потерпілі серед мирних жителів.

Зокрема, в результаті артобстрілу у Куйбишевському районі вибуховою хвилею вибило скло, осколками пошкоджено припарковані автомобілі та газопровід. Є інформація про двох постраждалих мирних жителів.

У Київському районі снаряд влучив у дев'ятиповерховий житловий будинок на вул. Артема, ступінь пошкоджень встановлюється. Там також пошкоджено газові мережі, у зв'язку з чим вимкнуто від газу ряд будинків.

Раніше у вівторок у прес-службі Донецької міської ради повідомили, що в Донецьку чути часті залпи з різних видів гармат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram