ГоловнаСуспільствоПодії

Бійці "Донбасу" вважають, що керівництво АТО "поставило їх до стінки"

Українські силовики в Іловайську досі не отримали підкріплення, про яке просили

Батальйон "Донбас" і 93-та ОМБР, які ведуть бої в Іловайську, сьогодні не отримали підкріплення і фактично оточені бойовиками. Про це LB.ua повідомив журналіст Олександр Глядєлов, який перебуває разом з бійцями АТО в Іловайську.

Серед силовиків є загиблі й поранені. При спробі вивезти їх із зони бойових дій бійці АТО потрапили в засідку терористів. У результаті кількість жертв зросла. Разом з тим, журналісти не називають точної кількості втрат силовиків за сьогодні.

Бійці батальйону "Донбас" зауважують чудову роботу артилерії ЗСУ. Протягом дня артилеристам вдалося звільнити один з підходів до Іловайська. Однак, як повідомляють журналісти, батальйони "Азов" і "Дніпро", які вже підходили до місця подій, відмовилися заходити в місто. Таким чином, українські силовики не отримали очікуваної підмоги і боєкомплектів.

У другій половині дня кілька одиниць бронетехніки сепаратистів атакували будівлю, в якій базуються українські силовики, випустивши по будівлі весь боєкомплект. Бійцям "Донбасу" вдалося вогнем у відповідь підбити одну бронемашину.

"Наразі Іловайськ відрізано від надходження боєприпасів і підкріплення", - повідомив журналіст. За його словами, бійці ЗСУ та Національної гвардії вважають, що вище начальство "поставило їх до стінки".

Як повідомлялося, починаючи з 19 серпня бійці "Донбасу", які перебувають в Іловайську, через журналістів неодноразово просили штаб про підкріплення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram