ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецьку тривають артобстріли

Комунальні служби та громадський транспорт працюють у штатному режимі

У Донецьку тривають артобстріли
Фото: EPA/UPG

У Донецьку сьогодні тривають артилерійські обстріли.

"Ніч на 21 серпня пройшла неспокійно для жителів Ворошиловського та Куйбишевського району. О 22:00 у Ворошиловському районі внаслідок артобстрілу зруйновано покрівлю та стіни в обласному краєзнавчому музеї. Через влучення снарядів зруйновано житловий будинок №21 на вул. Латвійській, пошкоджено покрівлю житлового будинку №12 і повністю знищено покрівлю та гараж будинку №14 на вулиці Черемхівській у Куйбишевському районі", - сказано в повідомленні міської ради.

За уточненими даними ДСНС у Донецькій області, 20 серпня в результаті артобстрілу Київського району, який стався о 17:40, на вулиці Челюскінців у п'ятиповерховому будинку №204 снарядом пробито стіну та пошкоджено засклення, в ліцеї "Ерудит", розташованому за адресою: Челюскінців, 189л, постраждали вікна, крім того пошкоджено приватні житлові будинки з 63 по 81, 83а, з 84 по 96 на вулиці Коцюбинського.

Ранок 21 серпня в місті знову почався із залпів, які, за інформацією мешканців, чутно в Ленінському, Київському, Куйбишевському і Ворошиловському районах. Станом на 9:30 в Донецьку зберігається напружена обстановка.

Незважаючи на це, у штатному режимі працюють комунальні служби та громадський транспорт.

Як повідомлялося раніше, в Донецьку шикуються черги по воду, яку міська влада підвозить вантажівками, також є черги з машин біля заправок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram