ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганську тривають збройні протистояння, - міськрада

Місто 19 день без світла, води та електрики

 У Луганську тривають збройні протистояння, - міськрада

Луганськ вже 19 день поспіль у вкрай критичній ситуації - немає електрики і води, тривають збройні протистояння.

"Вночі тривали збройні протистояння і обстріли міста. Обласний центр як і раніше без енергопостачання. Люди живуть без світла та води, не працює мобільний та стаціонарний зв'язок", - йдеться в повідомленні прес-служби Луганської міської ради.

За інформацією мешканців, у результаті влучення снарядів згоріла будівля заводоуправління Луганського ливарно-механічного заводу, пошкоджено житлові будинки по вулиці Радянська, також є пошкодження інших об'єктів на території міста.

Також міськрада підкреслює, що гострою залишається проблема відсутності у Луганську води, поставок продуктів харчування, медикаментів, палива. "У продажу є тільки найнеобхідніші продукти, зокрема, хліб. Ситуація з виплатами пенсій, зарплат і соціальних виплат залишається без змін - вони не здійснюються", - повідомляє міськрада.

Нагадаємо, вчора в РНБО заявили, що під контролем сил АТО знаходиться вже значна частина Луганська. При цьому відомство заявило про неможливість відновлення водопостачання Луганська через пошкодження водопровідної мережі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram