ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецьку через обстріли загинули 3 людини, - мерія

Бойовики зруйнували низку будівель

У Донецьку через обстріли загинули 3 людини, - мерія
Фото: Вконтакте / Ирина Федорова

У суботу в Донецьку через артилерійські обстріли загинули 3 людини, йдеться в повідомленні міської ради.

"Унаслідок ранкового артилерійського обстрілу у Київському районі загинули 2 мирні жителі, які були на зупинці громадського транспорту. У Кіровському районі осколкові поранення отримав 1 мирний житель, але, на жаль, після доставки каретою швидкої допомоги у лікарню, помер", - сказано у повідомленні.

За інформацією Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області, 22 серпня внаслідок артобстрілів у Петровському районі пошкоджено будинки приватного сектору на вулицях Соколовського, Федеративній, Раціоналізаторів, Банківській та Андрусова. На вулиці Добровольського, 7 снаряд влучив між 1 і 2 поверхами 9-поверхового житлового будинку. Пошкоджено вікна у школі №116. Крім того, на вулиці Петровського, 273 снаряд влучив у приватну пекарню, істотно пошкоджено покрівлю та обладнання.

Близько 18:00 у районі вулиці Петровського, 300 потрапив під артобстріл автомобіль ДержНС, внаслідок чого осколкові поранення отримав співробітник служби, якого терміново госпіталізували.

"Уранці в суботу артобстрілів зазнали Кіровський і Київський райони. У Кіровському районі постраждали госпбудівлі у приватному секторі на вулицях Рубцова і Леонтовича. Внаслідок влучення снаряда сталося займання складу поліграфічної продукції друкарні "Новий світ" на вулиці Адигейській. У Київському районі снаряд знищив магазин, розташований на перетині вулиць Молодих шахтарів і Павла Поповича. Осколками від снарядів пошкоджені довколишні будинки: перекриття на другому поверсі в будинку №29, на третьому поверсі в будинку №33, а також вікна у будинках №33а і №33б на вулиці Павла Поповича", - йдеться у повідомленні.

За станом на 10:00 обстановка зберігається напруженою.

Через ушкодження контактних мереж не ходять трамваї за маршрутами №1 і №6. Автобуси №73 здійснюють рух до Шахтарської площі, транспорт за маршрутом №41 - до міськлікарні №25, маршрут №42 - до міськлікарні №14.

Нагадаємо, сили АТО продовжують у Донецькій області бої за звільнення від бойовиків Донецька, Шахтарська, Тореза, Зугреса та Іловайська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram