ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганську за минулу добу поранено 68 осіб

Місто 21-й день залишається без світла, води і зв'язку

Через бої в Луганську 22 серпня поранено 68 осіб.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради. За її даними, 21-й день обстановка в Луганську продовжує залишатися вкрай критичною: немає світла, води, не працює мобільний і стаціонарний зв'язок.

Фото: informator.lg.ua

За інформацією мешканців, місто не припиняють обстрілювати. За повідомленнями ЗМІ, тільки за минулу добу внаслідок збройних протистоянь у Луганську було поранено 68 мирних жителів.

Згідно з інформацією сайту ООН, співробітники Міжнародного комітету Червоного Хреста, які прибули в Луганськ, заявили про те, що в місті важка гуманітарна обстановка.

Зафіксовано нові руйнування житлових будівель та об'єктів інфраструктури. Зокрема, городяни повідомляють, що серйозно постраждали будинки на вулиці Радянській.

Як і раніше, в місто не постачають продуктів, медикаментів, пального. На території Луганська не здійснюють виплати зарплат, пенсій і соціальних виплат.

Нагадаємо, у Луганській області бойові дії тривають у передмісті Луганська, Станично-Луганського району, Алчевська і Перевальська. Вчора повідомлялося, що з Молодогвардійська у сторону Луганська вирушила колона важкої техніки російських найманців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram