ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Троєщині п'яний водій протаранив шість автомобілів

Від самосуду водія врятувала міліція

Масштабне ДТП сталося в четвер пізно ввечері в Києві, на проспекті Маяковського. П'яний водій Chevrolet Aveo розбив шість припаркованих автомобілів, повідомляє кореспондент LB.ua.

Як розповіли очевидці, Chevrolet рухався з боку вулиці Милославської. Імовірно, не впоравшись з керуванням, водій Chevrolet врізався в задню частину припаркованого в правій смузі Daewoo Lanos. Від удару Daewoo вилетів на газон.

Водій Chevrolet спробував виїхати з місця ДТП. Їдучи, він ударив ще три припарковані машини - Daewoo Matiz, Opel Omega і ВАЗ-2110. Приблизно через 50 метрів Chevrolet виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у припаркований на протилежній стороні дороги Volkswagen Golf. Golf від удару зрушив

ВАЗ-2101, що стояв за ним. .

За словами очевидців, водій Chevrolet був настільки п'яний, що не зміг сам вибратися зі свого автомобіля. Перехожі витягли водія з машини, маючи намір влаштувати самосуд. На місце події прибули співробітники ДАІ та бригада "швидкої допомоги". Медики оглянули водія Chevrolet, але від госпіталізації він відмовився. Водій відверто зізнався, що перед тим, як сісти за кермо, пив горілку.На щастя, в пошкоджених припаркованих автомобілях нікого не було, ніхто з людей не постраждав.

Обставини ДТП з'ясовують співробітники ДАІ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram