ГоловнаСуспільствоПодії

Під Іловайськом загинули 14 бійців "Дніпра-1" і "Миротворця", - МВС (оновлено)

Доля ще трьох десятків людей невідома

Під Іловайськом загинули 14 бійців "Дніпра-1" і "Миротворця", - МВС (оновлено)
Антон Геращенко
Фото: mvs.gov.ua

Під Іловайськом Донецької області загинули 14 бійців добровольчих батальйонів "Дніпро-1" і "Миротворець".

Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі "Громадського ТБ".

"Я можу сказати про батальйон "Дніпро": 10 загиблих і 9 зникли безвісти. Про батальйон "Миротворець" точно відомо про загибель 4 бійців і поки що невідома доля 22 бійців. Але очікування такі, що частково хтось у полоні, хтось загинув", - сказав він.

Геращенко додав, що Іловайськ зараз під контролем російської армії.

"Здавалися в полон тільки ті, хто залишився без патронів. Кілька бійців "Донбасу" пішли з життя, щоб не потрапити до рук російських військових", - зазначив радник міністра.

Раніше заступник військового комісара Запорізької області Михайло Логвинов заявив, що в морг Запоріжжя за останні 2 дні доставлено 87 тіл бійців, загиблих під Іловайськом, більшість з них - з добровольчих батальйонів.

Крім того, за інформацією сектору зв'язків з громадськістю Управління МВС в Івано-Франківській області, під Іловайськом загинули 8 бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення Івано-Франківська.

Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов повідомив, що в Іловайському котлі загинуло менш ніж 100 українських військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram