ГоловнаСуспільствоПодії

Українські війська утримують зайняті позиції, - прес-центр АТО

Терористи не припиняють обстрілів і намагаються захопити донецький аеропорт

Українські війська утримують зайняті позиції, - прес-центр АТО
Фото: www.president.gov.ua

Сили АТО утримують зайняті рубежі та позиції і дотримуються режиму припинення вогню. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО станом на 6:00 п'ятниці, 19 вересня.

Згідно з повідомленням, бойовики не припиняють провокацій. За минулу ніч вони обстріляли блокпости й опорні пункти в районах населених пунктів Нижня Кринка, Переможне, Станично-Луганська, Староігнатівка, Гранітне, Піски, Малоорлівка.

Також терористи продовжують спроби захопити аеропорт "Донецьк". Усі атаки на аеропорт відбито.

Прес-центр АТО також спростовує інформацію про те, що українські підрозділи перебувають в оточенні. "Такі повідомлення не відповідають дійсності, спрямовані на дестабілізацію ситуації в суспільстві та дискредитацію керівництва АТО", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, протокол про перемир'я і режим припинення вогню підписано в Мінську 5 вересня. Незважаючи на досягнуті домовленості, бойовики щодня обстрілюють позиції українських силовиків, а також житлові будинки. У п'ятницю, 19 вересня, в Мінську повинна відбутися чергова зустріч тристоронньої контактної групи з урегулювання кризи на сході України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram