ГоловнаСуспільствоПодії

Унаслідок вибуху на складі заводу в Донецьку хімічних речовин в атмосфері немає, - ОДА

Загиблих і потерпілих немає

Унаслідок вибуху на складі заводу в Донецьку хімічних речовин в атмосфері немає, - ОДА

Небезпечних хімічних речовин в атмосфері внаслідок вибуху на Донецькому казенному заводі хімічних виробів нема. Про це повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

Сьогодні близько 10.00 сталося влучення вибухонебезпечного предмета на склад Донецького казенного заводу хімічних виробів, розташованого в Куйбишевському районі обласного центру на вулиці Софіївській. У результаті влучення на складі, що розташований приблизно за 5 кілометрів від основної території заводу, сталося загоряння.

Будівля складу одноповерхова, обвалована землею до покрівлі. Загрози поширення полум'я немає.

"Хіміко-радіометричною лабораторією проведено заміри повітря на місці події щодо кількості небезпечних хімічних речовин в атмосфері. Перевищення гранично допустимих концентрацій не виявлено", - йдеться в повідомленні.

Загиблих і постраждалих немає.

Як повідомлялося, найбільш напружена ситуація в зоні АТО спостерігається в районі Донецька, Дебальцевого, Маріуполя. За даними "Інформаційного спротиву", біля Донецька зафіксовано переміщення 2 батарей російських 240 мм мінометів 2С4 "Тюльпан". До Пантелеймонівки Донецької обл. перекинуто маневрену бронегрупу російських військ.

Нагадаємо, сьогодні в Донецьк прибула колона з російською гуманітарною допомогою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram