ГоловнаСуспільствоПодії

Бійці одеського спецбатальйону "Шторм" потрапили в ДТП: 2 загиблих

Водієві автобуса може загрожувати до 10 років в'язниці

Два бійці підрозділу спеціального призначення Управління МВС в Одеській області "Шторм" загинули, 12 ушпиталені через дорожньо-транспортну пригоду у Дніпропетровській області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби УМВС у Дніпропетровській області.

Згідно з повідомленням, 20 вересня о 02:10 за автодорозі "Дніпропетровськ - Нікополь" рухався автобус, який перевозив із зони проведення антитерористичної операції 34 бійців батальйону "Шторм". Біля Дмитрівки Нікопольського району Дніпропетровської області водій автобуса заснув за кермом і втратив керування, в результаті чого автобус з'їхав в кювет і перекинувся.

У результаті ДТП загинули два інспектори батальйону патрульної служби особливого призначення, ще 12 були травмовані. Постраждалих негайно доправили в лікарню.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу.

Відповідно до санкції вказаної статті, водієві може загрожувати позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років.

Раніше бійці батальйону "Шторм" без втрат вийшли з оточення в районі села Георгіївка на південь від Луганська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram