ГоловнаСуспільствоПодії

Унаслідок обстрілів у Донецьку загинув мирний житель

Молодик отримав осколкові поранення

Унаслідок обстрілів у Донецьку загинув мирний житель
Фото: www.dyvys.in

Ніч у Донецьку минула спокійно, але ввечері 22 вересня в Донецьку сталося кілька артобстрілів, внаслідок чого загинув мирний житель. Про це повідомляє прес-служба міської адміністрації.

Напередодні обстрілу зазнали два райони міста - Київський і Куйбишевський. Осколками снарядів пошкоджено магістральні газопроводи в безпосередній близькості від Донецького аеропорту - на вул. Стратонавтів та вул. Злітній.

Також зруйновано газопроводи двох будинків на вул. Преси, вул. Щедріна, 12, Уткіна, 25 в Куйбишевському районі.

Близько 20.50 понеділка стався повторний артобстріл приватного сектору в Київському районі. Він став причиною займання будинку.

Під час військових дій загинув один мирний житель. "Осколкові поранення несумісні з життям молодик отримав перебуваючи на перетині вулиць Артемівської та Свободи", - наголошується в повідомленні.

Станом на 9.30 в Донецьку тихо. Повідомлення про події в районах не надходять. Комунальні підприємства, що забезпечують життєдіяльність міста, працюють в штатному режимі. Громадський транспорт рухається автомагістралями згідно з графіками.

Нагадаємо, режим припинення вогню оголосили 5 вересня. Відтоді, за даними РНБО, позиції українських силовиків обстріляли кількасот разів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram