ГоловнаСуспільствоПодії

У Черкаській області четверо людей розбилися на мотоциклі

Серед загиблих - 4-річна дитина

У Черкаській області четверо людей розбилися на мотоциклі
Фото: www.novomoskov.ru

Двоє чоловіків і чотирирічна дитина загинули, ще один чоловік госпіталізований 27 вересня в результаті дорожньо-транспортної пригоди на 226 км автодороги "Київ-Одеса" в Уманському районі Черкаської області.

Про це повідомляє прес-служба ДержНС області.

Трагедія сталася близько 16:20 у суботу, 27 вересня. 27-річний водій мотоцикла МТ-9, що перевозив трьох пасажирів - 35-річного та 42-річного чоловіків і 4-річну дитину, в'їхав у напівпричіп на узбіччі.

У результаті ДТП живим залишився тільки водій мотоцикла. Його терміново госпіталізували до Уманської міської лікарні з численними тяжкими травмами.

Пасажири мотоцикла отримали травми, несумісні з життям, і померли ще до прибуття рятувальників. Тіла загиблих довелося діставати з уламків транспорту за допомогою спеціального обладнання.

Нагадаємо, сьогодні вночі ДТП із шістьма загиблими сталася в Криму. Автомобіль "Жигулі" провалився у промоїну на дорозі біля Сімферополя. В результаті аварії загинули двоє дітей і четверо дорослих, однорічного хлопчика і 12-річну дівчинку доставили до лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram