ГоловнаСуспільствоПодії

Під час штурму донецького аеропорту загинув командир роти (Оновлено)

Активіст і волонтер спростовує цю інформацію

Під час штурму донецького аеропорту загинув командир роти (Оновлено)
Фото: www.62.ua/страница на Facebook Вячеслава Гуменного

Під час штурму аеропорту "Донецьк" російськими танкам загинув командир роти 93-ї дніпропетровської механізованої бригади Збройних сил України.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у Facebook.

"Сьогодні, відбиваючи атаку російських танків в аеропорту Донецька, поліг смертю хоробрих командир роти 93-ї дніпропетровської механізованої бригади Збройних сил України. Це був відчайдушно сміливий мужик і справжній воїн. Він захищав аеропорт два місяці. І не йшов з передової. Уміло керував боями. Сьогодні його рота відбила чергову атаку, ворога відкинуто, аеропорт, як і раніше, в наших руках, трупи ворогів всіяли позиції на його рубежі оборони. Але командир не повернувся з бою..." - написав він.

За словами Бутусова, рота загиблого командира не має наміру залишати аеропорт до наказу.

ОНОВЛЕНО. Водночас активіст і волонтер Роман Доник повідомляє, що командир 93-ї бригади, яка обороняє аеропорт Донецька, про загибель якого сьогодні повідомляли ЗМІ, живий.

"Поспішаю втішити друзів і розчарувати недругів. Комбриг 93 бригади, про смерть якого поінформували деякі новинні стрічки, живий-здоровий... Керує обороною Донецького аеропорту. Просив переказати: "Не дочекаєтеся, я всіх вас переживу", - зазначив Доник.

Як повідомляло раніше місцеве видання 62.ua, 28 вересня розпочався запеклий обстріл Донецька. Найчастіше обстрілювали Київський і Куйбишевський райони міста, які прилягають до аеропорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram