ГоловнаСуспільствоПодії

Терористи ЛНР обстріляли Попасну (оновлено)

За даними МВС, загинула одна людина, ще двоє отримали поранення

Терористи ЛНР обстріляли Попасну (оновлено)
Фото: EPA/UPG

У вівторок, 30 вересня, терористи ЛНР почали обстріл Попасної із систем "Град". Про це повідомляє губернатор Луганської області Геннадій Москаль на своєму сайті.

"У вівторок (30.09) близько 9:30 терористи ЛНР почали інтенсивний обстріл м. Попасна системами залпового вогню "Град". У райцентрі горить станція швидкої медичної допомоги, є вбиті і поранені", - пише Москаль.

Згодом прес-служба МВС повідомила, що обстріл із реактивної системи залпового вогню «Град» вели з території м. Ірміне, підконтрольного бойовикам, було зроблено близько 15 пострілів.

"За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу від множинних осколкових поранень загинув місцевий житель 1957 р.н. Двох людей з осколковими пораненнями ушпиталили: жінку 1982 р.н. і чоловіка 1990 р.н.", - сказано в повідомленні.

Пошкоджено гаражі, два службові автомобілі УАЗ і будівлю магазину «Колос». Згоріли три автомобілі швидкої медичної допомоги та будинок друкарні. Пошкоджено особистий автомобіль водія швидкої допомоги.

Нагадаємо, з початку "перемир'я" 5 вересня бойовики ДНР і ЛНР обстріляли позиції українських силовиків і населені пункти більш ніж тисячу разів. Очікують, що сторони відведуть важке озброєння від лінії бойових дій і створять буферну зону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram