ГоловнаСуспільствоПодії

Росія перекидає до кордону ракетні комплекси "Точка-У", - Тимчук

Росіяни будуть знищувати будинки мирних жителів на Донбасі і подавати це як "злочини українських військових"

Росія перекидає до кордону ракетні комплекси "Точка-У", - Тимчук
Фото: inforesist.org

Росія продовжує стягувати до кордонів з Україною війська. З'являються нові штатні диверсійно-розвідувальні групи російських загонів спеціального призначення, які завтра вочевидь будуть вже на території України.

Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук у Facebook.

"Сьогодні вранці ми отримали інформацію про перекидання до самого кордону російських ракетних комплексів. Спочатку наші джерела повідомили про те, що це - оперативно-тактичні ракетні комплекси (ОТРК). Після перевірки виявилося, що росіяни біля кордону розташували батарею тактичних комплексів "Точка-У", - пише він.

За словами Тимчука, задум зрозумілий. "З обладнаних позицій поблизу н. п. Петрівка Ростовської області запуск ракет можливий хіба що по цілях на території, контрольованій терористами. Це означає, що росіяни як і раніше будуть знищувати будинки мирних жителів на Донбасі, при цьому дико волаючи, що це - "злочини українських військових", - повідомив журналіст.

Раніше в НАТО повідомили, що на території України досі перебувають "сотні" російських військових, в тому числі і спецпризначенці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram