ГоловнаСуспільствоПодії

На Харківській площі в Києві в ДТП постраждали 8 осіб

Мікроавтобус проїхав на "червоне" і влетів у машину ДАІ

На Харківській площі в Києві в ДТП постраждали 8 осіб
Фото: mvs.gov.ua

Уночі в неділю, 5 жовтня, в Києві сталася велика ДТП із вісьмома потерпілими. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Згідно з повідомленням, ДТП сталася в районі Харківської площі. Мікроавтобус "Мерседес Спринтер" зіткнувся з міліцейською "Тойотою Пріус".

"Службовий автомобіль "Тойота Пріус" рухався в напрямку Харківської площі з боку вулиці Світлої. Його водій зупинився на заборонний (червоний) сигнал світлофора в середньому ряду. Поруч у крайньому правому ряду зупинився вантажний автомобіль. Дочекавшись зеленого сигналу, вантажний і службовий автомобілі почали рух у напрямку Харківського шосе. У цей час на заборонний сигнал світлофора виїхав пасажирський автобус "Мерседес Спринтер", який скоїв зіткнення зі службовим автомобілем", - повідомляє прес-служба МВС.

Після зіткнення автобус перекинувся на лівий бік і відлетів на кілька метрів.

ДТП, а також факт порушення правил дорожнього рух водієм "Мерседеса" зафіксовано на кілька відеокамер.

У результаті аварії всі шестеро пасажирів автобуса отримали травми та були доправлені до лікарні швидкої допомоги. Травми отримали і співробітники ДАІ в "Тойоті". За попередніми даними, в обох даївців закриті черепно-мозкові травми і струси мозку. Діагнози пасажирів і водія автобуса встановлюють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram