ГоловнаСуспільствоПодії

Невідомі намагалися захопити телеканал у Миколаєві

Охорона телеканалу та охорона гостя студії разом відбили штурм будівлі

Невідомі намагалися захопити телеканал у Миколаєві
Фото: НикВести

Учора в Миколаєві близько 21:30 невідомі в масках і камуфляжі намагалися вибити двері будівлі приватної телекомпанії ТАК ТV, повідомляє Mukola.net з посиланням на прес-службу телеканалу.

"Спочатку на подвір'я вищого навчального закладу - Коледжу преси та телебачення - проникли п'ятеро в балаклавах, камуфляжній формі без відзнак і характерними торбинами через плече. Потім їхня кількість зросла до 10, а потім і до приблизно 20 осіб. Після цього без жодних гасел, криків або вимог невідомі пішли на штурм входу в телекомпанію", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляють, що саме тоді в гостях на телеканалі був кандидат у депутати Борис Козир, охорона якого прийшла на допомогу вартовим телекомпанії і допомагала організовувати оборону. Нападники мовчки, не відповідаючи на запитання, намагалися вибити вхідні двері. На телеканалі почали вживати заходів з барикадування поверху апаратних прямого ефіру, щоб запобігти захопленню.

Генпродюсер телеканалу Гліб Головченко називає напад на канал "черговим витком дестабілізації ситуації на півдні України".

Нагадаємо, у вересні в Миколаєві пройшов мітинг сепаратистів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram