ГоловнаСуспільствоПодії

У "режимі тиші" українських військових обстріляли 10 разів, - Тимчук

На Донеччині зафіксовано тільки один обстріл у районі Красногорівки

У "режимі тиші" українських військових обстріляли 10 разів, - Тимчук
Архивное фото
Фото: Макс Левин

Минулої доби в зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано більш ніж 50 обстрілів позицій українських військ з боку російсько-терористичних військ. При цьому після початку чергового "режиму тиші" зафіксовано 10 обстрілів.

Про це повідомляє керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

У Луганській області після 18:00 7 жовтня і сьогоднішнього ранку зафіксовано 9 обстрілів (6 - у районі Триізбенки, 3 - Щастя).

"Обстріл проводили до 02:00 ночі 8 жовтня з мінометів і зі стрілецької зброї. За нашими даними, терористичні групи, підпорядковані Мозговому, отримали вказівку ігнорувати "режим припинення вогню" і далі завдавати вогневих ударів по позиціях українських військ і цивільних об'єктах", - пише Тимчук.

У Донецькій області терористи здійснили тільки один обстріл позицій українських військ у районі Красногорівки, а в районі Дебальцевого обстріли припинили із запізненням - з 19:00.

Нагадаємо, у вівторок, 7 жовтня, в РНБО заявили про початок нового "режиму припинення вогню" з 18:00. Доти жодної угоди про перемир'я не було виконано: напередодні "режим тиші" було порушено через 20 хвилин після оголошення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram