ГоловнаСуспільствоПодії

У районі Слов'яносербська двоє військових загинули, підірвавшись на розтяжці

У Луганській області цілий понеділок тривали бої

У районі Слов'яносербська двоє військових загинули, підірвавшись на розтяжці
Фото: zstore.zman.com

У районі села Триізбенка (на північ від Слов'яносербська в Луганській області) в понеділок загинули двоє українських військових із 24 бригади, які підірвалися на розтяжці з гранатами. Ще один солдат, який був із ними, поранений.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОДА.

Серйозний бій відбувся близько полудня в районі Бахмутки, де бойовики спочатку обстріляли 32 пост Нацгвардії з мінометів, а потім пішли на нього штурмом. Гвардійцям разом із прибулою на підмогу 80 аеромобільною бригадою вдалося відбитися, але поранення отримали чотири людини. Крім того, армія втратила два БТРи.

Близько третьої години дня обстріляли блокпост 128 бригади Збройних сил біля Станиці Луганської, поранено одного бійця. Цю саму бригаду обстріляли біля селища Чорнухине Попаснянського району з мінометів, а потім з "Градів" - батальйон міліції "Чернігів", який несе службу в цьому самому населеному пункті. Обійшлося без втрат.

Терористи з батальйону "Дон" намагалися прорватися вглиб території України в районі села Сміле Слов'яносербського району, де натрапили на розвідгрупу 80 бригади. Бойовики відступили.

Сьогодні вранці почався мінометний обстріл військових бойовиками отамана Козіцина в Перевальському районі. Інформації про жертв поки що немає.

Нагадаємо, що в неділю загинув один український солдат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram