ГоловнаСуспільствоПодії

Кількість загиблих у ДТП на дорозі Ізюм-Харків збільшилася до 8 осіб (оновлено)

У Харківській області сталося дві великі ДТП за два дні

Кількість загиблих унаслідок зіткнення автобуса Volvo і вантажного автомобіля ТАТА у Харківській області збільшилася до 8 осіб.

Як повідомляє прес-служба управління ДАІ в Харківській області, внаслідок ДТП водій автомобіля ТАТА і шість пасажирів автобуса Volvo загинули на місці пригоди.

Трохи пізніше помер водій Volvo.

Ще 8 пасажирів Volvo з тілесними ушкодженнями доставлено в Балакліївську центральну районну лікарню для надання медичної допомоги.

За інформацією місцевого управління ДержНС, ДТП сталася близько третьої години дня на дорозі Ізюм-Харків біля села Вишнева Балаклійського району.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У його рамках призначено низку спеціальних експертиз.

Варто зазначити, що це друга серйозна ДТП в області за два дні. Напередодні близько 14:30 на автодорозі Чугуїв-Мілове в Куп’янському районі Daewoo Lanos виїхав на зустрічну і зіткнувся з автобусом БАЗ. На момент зіткнення в автобусі перебували 28 пасажирів. Загиблих у цій аварії не було, але обидва водії та 13 пасажирів автобуса, що злетів у кювет, потрапили до лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram