ГоловнаСуспільствоПодії

Українські військові у Бахмутівці отримали підкріплення, - РНБО

До українських військових підійшло підкріплення і намагається розірвати оточення бойовиків

32 блокпост Національної гвардії блокували, однак до оточених військовослужбовців в районі Бахмутівки прибуло підкріплення. Про це сьогодні заявив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Дійсно, 32 блокпост заблокували. Артилерія обробила "зеленку" (місце розташування бойовиків в лісовому масиві), звідки вівся вогонь, і зараз вже наша бронегрупа фактично в цьому районі діє, щоб розблокувати це оточення", - цитує Тимчука УНІАН.

У Раді національної безпеки і оборони спростували інформацію про оточення українських військових на блокпості. "Зараз там триває бій. Оточенням це назвати не можна, оскільки туди можна доставити підкріплення, боєприпаси, а також допомогти вогневим прикриттям", - сказав прес-секретар РНБО Андрій Лисенко.

Нагадаємо, терористи напали на блокпост Нацгвардії біля Бахмутівки у вівторок, 14 жовтня. Під час бою один боєць загинув і п'ятьох поранено. Сьогодні губернатор Луганської області Геннадій Москаль заявив, що бій під Бахмутівкою тривав цілу ніч, є вбиті, поранені і взяті в полон бойовиками українські військові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram