ГоловнаСуспільствоПодії

Сили АТО відстоюють блокпост біля Смілого

Бойовики ведуть обстріл з мінометів і "Градів"

Сили АТО відстоюють блокпост біля Смілого
Установка "Град"
Фото: novosti.dn.ua

Українські військовослужбовці відстоюють блокпост поблизу населеного пункту Сміле (Луганська обл.), який бойовики обстрілюють з мінометів і "Градів", повідомляє прес-центр АТО.

"Ситуація в районі блокпоста, розташованого поблизу населеного пункту Сміле, постійно змінюється. Зараз особовий склад блокпоста у взаємодії з підрозділами вогневої підтримки та бронегрупи сил АТО проводить заходи, спрямовані на блокування та знищення неконтрольованих бандитських угруповань", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО за станом на 17.45.

Для гарантування безпеки українських військовослужбовців блокпост дообладнано та посилено засобами вогневого ураження і бронетехнікою. Бойовики ведуть вогонь по українських позиціях з мінометів і РСЗВ БМ-21 "Град".

Крім того, напружена ситуація спостерігається в районі населених пунктів Дебальцеве, Чорнухине, Гранітне, Піски, Авдіївка - бойовики обстрілюють там українські позиції, сили АТО у відповідь здійснюють вогневе ураження по вогневих точках бойовиків.

Обстановка в районі аеропорту Донецьк і в Маріуполі під контролем сил АТО.

Нагадаємо, напередодні бойовики атакували 32-й блокпост Нацгвардії в районі Бахмутівки, пізніше РНБО повідомила, що до бійців відправили підкріплення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram