ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики обстріляли блокпости сил АТО біля Смілого, Фрунзе, Донецька, - штаб

При обстрілі використовували танки, міномети, зенітні установки ЗУ-23-2

У прес-центрі АТО заявляють про посилення обстрілів бойовиками блокпостів українських військових у районі Смілого, Фрунзе та Донецька.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"За станом на 18:00 непідконтрольні терористичні збройні формування обстріляли блокпости опорних та спостережних пунктів сил АТО у районі н.п. Сміле, Фрунзе, Донецьк, двічі наші позиції в районі Донецького аеропорту, використовуючи при цьому танки, міномети, зенітні установки ЗУ-23-2. З реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" здійснили вогневі нальоти по наших підрозділах, розміщених у районі н.п. Комуна", - сказав речник АТО Владислав Селезньов.

За словами Селезньова, сили АТО в свою чергу вогнем у відповідь завдали удару по відомих їм вогневих точках бойовиків. За умови, що ці вогневі точки знаходяться за межами населених пунктів.

Він додав, що інформації про втрати серед українських військовослужбовців не надходило. Поранених військовослужбовців направили до медичних закладів, їм надають медичну допомогу.

Нагадаємо, ввечері 15 жовтня сили антитерористичної операції відбили чергову спробу штурму бойовиками Донецького аеропорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram