ГоловнаСуспільствоПодії

На залізниці в Харківській області стався вибух

Постраждалих немає, але залізничне полотно пошкоджено

На залізниці в Харківській області стався вибух
Архивное фото
Фото: dumskaya.net

У Харківській області в ніч на п'ятницю стався вибух на залізничному перегоні "Водяне-Коломак". На місці події пошкоджено залізничне полотно, обірвано контактну мережу і вибито скло в локомотиві.

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю УВС на Південній залізниці (ПЗ), жертв і постраждалих унаслідок події немає. Машиніст вантажного поїзда застосував екстрене гальмування і не допустив сходження вагонів.

"На місце події відразу виїхали керівництво Управління МВС України на Південній залізниці, слідчо-оперативна група, працівники кінологічного центру та вибухо-технічної служби, а також співробітники Служби безпеки України. Зараз тривають роботи з відновлення руху на вказаній ділянці залізниці, матеріали передано в Управління СБУ в Харківській області", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Вибух на перегоні кваліфіковано як "диверсію і розслідують за ст. 113 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у вересні на Південній залізниці були дві диверсії: 13 вересня на станції "Основа" підпалили цистерни з авіапаливом, а за кілька днів до цього там підірвали лінію електропередач.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram