ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики з втратами відступили з-під Смілого

Ситуація в Донецькому аеропорту та в Маріуполі під контролем українських військових

Бойовики з втратами відступили з-під Смілого
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

Підрозділи АТО відтіснили бойовиків і російських військових від Смілого. Минулої доби терористи зазнали втрат і відступили від лінії бойових дій, повідомляє прес-центр АТО.

"Протягом доби бойовики втратили особового складу до 14 осіб, один танк, одну самохідну артилерійську установку й один міномет", - сказано в повідомленні прес-центру на Фейсбуку.

Сьогодні вночі бойовики з мінометів обстріляли українські позиції в районі населених пунктів Авдіївка, Рідкодуб, Ольховатка, Дебальцеве, Нікішине. З РСЗО БМ-21 "Град" били по підрозділах силовиків у районі Тоненького.

Район Донецького аеропорту і Маріуполь під контролем українських військових. Водночас сили АТО ізолюють кризовий район, вартуючи на блокпостах, опорних і наглядових пунктах, дотримуючись умов Мінського меморандуму і протоколу, запевнили в прес-центрі.

Нагадаємо, в Донецьку не вщухають обстріли. Починаючи з 13:40 18 жовтня і до 3 години ночі 19 жовтня внаслідок обстрілу загинули 4 мирних жителі, 9 отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram