ГоловнаСуспільствоПодії
Спецтема
Выборы в Верховную Раду - 2014

Міліція заперечує затримання 10 осіб на окрузі Столара і Білецького у Києві (оновлено)

Раніше спостерігач ОПОРи розповсюдив повідомлення про затримання активістів "Громадської варти Оболоні"

Міліція перевірила документи у 10 осіб біля окружної виборчої комісії 217 у Києві у день позачергових виборів до Верховної Ради. У цьому окрузі серед інших балотуються комполку "Азов" Андрій Білецький та бізнесмен і колишній депутат Ради Вадим Столар.

Раніше у "Фейсбуці" регіональний координатор громадської мережі "Опора" Тарас Чмут повідомив, що міліція затримала "тітушок", які назвалися членами організації "Громадська варта Оболоні". Однак у прес-службі МВС спростували це повідомлення.

"В Оболонське райуправління столичної міліції надійшло повідомлення про групу невідомих осіб біля ОВК №217. Під час перевірки з'ясувалося, що до цієї окружної комісії приїхало близько 10 осіб "Громадської варти Оболоні" з метою надання допомоги правоохоронцям у забезпеченні охорони громадського порядку. Ніяких конфліктних ситуацій та правопорушень не зафіксовано", - пояснили в прес-службі.

Фото: LB.ua

Зазначимо, що, за деякими даними, ця організація вважається підконтрольною кандидатові в депутати Вадиму Столару, який балотується в цьому окрузі. Столар - основний претендент на проходження в Раду від Оболоні, при цьому один з його основних конкурентів - Андрій Білецький, командир полку "Азов".

Фото: LB.ua

Нагадаємо, раніше повідомляли, що через "мінування" виборчу дільницю в Харківській області відкрили із запізненням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram